Enviant dades d'identificació

Identificació en procés...

Espereu un moment: s'estan fent les comprovacions pertinents.

Si teniu problemes amb la identificació, consulteu les planes d'ajuda.


Tancar missatge

Enviant dades del tràmit

S'estan enviant les dades...

Estem processant les dades del vostre tràmit.

Si us plau, no tanqueu ni actualitzeu la pàgina

Enviant dades del tràmit

Estem signant el comprovant i registrant el vostre tràmit

Estem signant i registrant el vostre tràmit. Depenent dels documents aportats i el seu tamany aquest procés pot trigar una estona, no tanqueu ni actualitzeu la pàgina.

Preparant la signatura

Generant document...

S'està generant el document que s'haurà de signar.

Validant la signatura i enviant dades

Validant signatura...

Estem validant la signatura del document i registrant el vostre tràmit.
 
Aquesta operació pot trigar uns segons...

Procés de signatura en marxa.

Carregant applet per signatura digital...

Procés de signatura en marxa.

Signant el document...

Errors detectats a les dades

Falta la següent informació obligatòria per omplir al formulari:

Fins que no arregleu aquests errors no podreu continuar al següent pas.

Tancar missatge

Autorització temporal per accedir amb vehicle a zones de circulació restringida i àrees de vianants


Autorització temporal


Amb aquest tràmit es podrà sol·licitar l'accés temporal a les zones de circulació restringida de la ciutat. Podran fer-ho totes les persones interessades que necessitin accedir-hi temporalment per alguns dels següents motius:

  • Per motius d'emergència, obres, mudança, vehicles que excedeixen del tonatge permès, trasllat de persones malaltes amb domicili a unes de les zones amb restriccions, acompanyament de persones usuàries de residències ubicades dins de les zones restringides, vehicles que siguin conduïts i/o ocupats per persones amb mobilitat reduïda i titulars de targeta acreditativa d'aquesta condició, persones que hagin excedit del màxim d'autoritzacions permanents, organització d'esdeveniments socials, culturals i esportius si s'escau, així com d'altres motius que justifiquin aquesta necessitat d'accedir en vehicle.

    En el cas de sol·licitar fer una mudança és necessari, prèviament, obtenir el permís per a la realització d'aquesta. La sol·licitud es fa mitjançant el tràmit d'Autorització per a tall de carrer. Una vegada obtingut el permís, podreu tramitar l'accés temporal a les noves àrees de vianants o zones de circulació restringida.

  • Persones amb malaltia o discapacitat temporal: quan a la persona sol·licitant se li ha diagnosticat una malaltia o te una discapacitat temporal que li dificulta la mobilitat i s'ha de desplaçar en vehicle privat. El servei responsable podrà reclamar, en qualsevol moment, informes mèdics justificatius en cas de considerar-ho necessari.

  • També es podrà sol·licitar amb posterioritat de fins a 48h després d'haver accedit a la zona restringida, per causes justificades com les emergències mèdiques d'un familiar.
  • Si es necessita un comandament, es farà el préstec. Quan finalitzi l'autorització, el comandament haurà de ser retornat en les mateixes condicions en les què s'ha prestat. Si es retorna en mal estat o no funciona, s'haurà de pagar la taxa corresponent.

    L'Ajuntament atorgarà una targeta temporal identificativa que permetrà circular per la zona de circulació restringida sol·licitada en el període autoritzat. Són acreditacions intransferibles i assignades a un vehicle.

    Important: Aquest tràmit no suposa l'autorització d'accés a la Zona de Baixes Emissions (ZBE), el qual encara no està disponible. L'autorització d'accés a la ZBE es posarà en funcionament un cop entri en vigor l'Ordenança per la qual es fixen els criteris d'accés, circulació i estacionament de vehicles a la Zona de Baixes Emissions de Terrassa.

    Com es pot tramitar

    Qui el pot demanar?

    Les persones físiques o jurídiques afectades.

    Documentació que cal presentar

    En el cas d'actuar en representació legal de la persona sol·licitant, s'ha de presentar la documentació acreditativa.

    Per realitzar qualsevol gestió en l'atenció presencial és necessari presentar el document d'identitat.

    Preu

    Gestió gratuïta

    En el supòsit que la gestió del tràmit impliqui un pagament, aquest pot fer-se un cop finalitzat el tràmit, a través de la pàgina de pagament en línia d'aquesta Seu electrònica amb targeta de crèdit/dèbit.

    Servei responsable

    Mobilitat
    Av de les Glòries Catalanes, 3 (08223 Terrassa)
    Telèfon: 937 397 000
    mobilitat@terrassa.cat

    Informació actualitzada el dia 23-1-2024

    La meva carpeta ciutadana