Enviant dades d'identificació

Identificació en procés...

Espereu un moment: s'estan fent les comprovacions pertinents.

Si teniu problemes amb la identificació, consulteu les planes d'ajuda.


Tancar missatge

Enviant dades del tràmit

S'estan enviant les dades...

Estem processant les dades del vostre tràmit.

Si us plau, no tanqueu ni actualitzeu la pàgina

Enviant dades del tràmit

Estem signant el comprovant i registrant el vostre tràmit

Estem signant i registrant el vostre tràmit. Depenent dels documents aportats i el seu tamany aquest procés pot trigar una estona, no tanqueu ni actualitzeu la pàgina.

Preparant la signatura

Generant document...

S'està generant el document que s'haurà de signar.

Validant la signatura i enviant dades

Validant signatura...

Estem validant la signatura del document i registrant el vostre tràmit.
 
Aquesta operació pot trigar uns segons...

Procés de signatura en marxa.

Carregant applet per signatura digital...

Procés de signatura en marxa.

Signant el document...

Errors detectats a les dades

Falta la següent informació obligatòria per omplir al formulari:

Fins que no arregleu aquests errors no podreu continuar al següent pas.

Tancar missatge

Targeta d'arma de 4a. categoria


Per dur i utilitzar fora del domicili les armes de 4a. categoria (armes d'aire o gas comprimit), és necessari la tramitació del permís i l'obtenció de la targeta d'armes, que sempre ha d'acompanyar l'arma concreta.

Targeta d'armes tipus A: Carrabines i pistoles de tir semiautomàtic i de repetició, i revòlvers de doble acció, accionats per aire o altre gas comprimit no assimilats a escopetes (airsofl, paintball...). De la categoria 4.1 es pot documentar un màxim de 6 armes durant un període de vigència de 5 anys.

Targeta d'armes tipus B: Carrabines i pistoles, d'ànima llisa o ratllada; i revòlvers d'acció simple, accionats per aire o altre gas comprimit no assimilats a escopetes (airsofl, paintball...). El període de vigència de les armes de la categoria 4.2 és permanent i el número il·limitat.

Mitjançant aquest tràmit es pot sol·licitar permís per dur i usar armes d'aire i de gas comprimit, la renovació del permís, el duplicat de la targeta, la cessió o la baixa l'arma.

El servei responsable abans d'iniciar la tramitació de la sol·licitud del permís d'obtenció o renovació de les targetes d'armes d'aire o gas comprimit, comprovarà que s'hagi fet efectiu el pagament de la taxa corresponent

El formulari s'ha de signar electrònicament. En cas de no disposar de certificat electrònic personal (idCAT, DNIe...) es pot obtenir identificació i signatura a través de l'idCAT mòbil . Aquest sistema permet donar-se d'alta de forma immediata.

Com es pot tramitar

Qui el pot demanar?

Qualsevol persona major d'edat empadronada a Terrassa, o menor d'edat de més de 14 anys amb autorització del pare, mare o tutor legal. La persona sol·licitant no ha d'estar inculpada ni condemnada en cap procediment penal, de responsabilitat civil o sancionada administrativament en matèria d'armes.

El tràmit de sol·licitud el pot fer qualsevol altra persona que no sigui la persona interessada, sempre i quan acrediti la representació legal, porti el DNI de la persona sol·licitant i tota la documentació necessària signada per aquesta.

Documentació que cal presentar

L'original de les matrius de les targetes d'armes , degudament emplenades, s'hauran d'entregar en el moment d'anar a recollir presencialment la notificació del decret. L'entrega es farà en les dependències de la Policia Municipal, en horari d'oficina

En el cas d'actuar en representació legal de la persona sol·licitant, s'ha de presentar la documentació acreditativa.

Per realitzar qualsevol gestió en l'atenció presencial és necessari presentar el document d'identitat.

Preu

Any 2024: 17,85 euros

La taxa s'ha de fer efectiva un cop presentada la sol·licitud per a la tramitació del permís per a l'obtenció o renovació de la targeta per a l'ús i la tinença d'arma de 4a. categoria juntament amb la documentació requerida mitjançant el tràmit Pagament de la taxa per la tramitació de la targeta d'arma de 4a categoria

En el supòsit que la gestió del tràmit impliqui un pagament, aquest pot fer-se un cop finalitzat el tràmit, a través de la pàgina de pagament en línia d'aquesta Seu electrònica amb targeta de crèdit/dèbit.

Compromís en el termini de resolució

4 setmanes

Termini legal de resolució i silenci administratiu

3 mesos.

Finalitzat el termini de resolució, l'efecte del silenci administratiu és el següent:
Negatiu

Impresos

Servei responsable

Policia Municipal
Av de les Glòries Catalanes, 3 (08223 Terrassa)
Telèfon: 937 805 555 - - 092 (urgències) - - 900 770 092 (telèfon gratuït 24 h. per comunicar comportaments vandàlics anonimament)
SGPM@terrassa.cat

Informació actualitzada el dia 9-2-2024

La meva carpeta ciutadana