Enviant dades d'identificació

Identificació en procés...

Espereu un moment: s'estan fent les comprovacions pertinents.

Si teniu problemes amb la identificació, consulteu les planes d'ajuda.


Tancar missatge

Enviant dades del tràmit

S'estan enviant les dades...

Estem processant les dades del vostre tràmit.

Si us plau, no tanqueu ni actualitzeu la pàgina

Enviant dades del tràmit

Estem signant el comprovant i registrant el vostre tràmit

Estem signant i registrant el vostre tràmit. Depenent dels documents aportats i el seu tamany aquest procés pot trigar una estona, no tanqueu ni actualitzeu la pàgina.

Preparant la signatura

Generant document...

S'està generant el document que s'haurà de signar.

Validant la signatura i enviant dades

Validant signatura...

Estem validant la signatura del document i registrant el vostre tràmit.
 
Aquesta operació pot trigar uns segons...

Procés de signatura en marxa.

Carregant applet per signatura digital...

Procés de signatura en marxa.

Signant el document...

Errors detectats a les dades

Falta la següent informació obligatòria per omplir al formulari:

Fins que no arregleu aquests errors no podreu continuar al següent pas.

Tancar missatge

Sol·licitud d'accés al Programa: Projectes de valor per Terrassa


Projectes de Valor per Terrassa és una iniciativa d'innovació social per al suport de l'emprenedoria amb impacte social o mediambiental que orienta i acompanya projectes innovadors i d'alt impacte perquè puguin formalitzar acords amb diverses entitats privades, organitzacions o persones que actuen com a patrocinadores o inversores dels diferents projectes.
Es faciliten contactes de finançament privat per ajudar-los a trobar inversió, ja sigui a través d'empreses i organitzacions o bé de particulars seguint models d'inversió d'impacte o filantròpica.

Els Projectes de Valor per Terrassa poden ser de diversos tipus: projectes emprenedors i empresarials, d'emprenedoria corporativa, d'innovació oberta, de participació ciutadana etc., així com projectes d'economia social, solidària i col·laborativa, que busquin un alt impacte social i/o mediambiental a Terrassa.

Característiques dels projectes
Es busquen projectes amb les següents característiques:

 • Que el seu propòsit principal sigui resoldre reptes socials o mediambientals
 • Que siguin viables econòmicament i puguin generar ingressos
 • Que siguin innovadors
 • Que tinguin una gestió responsable i transparent
 • Que s'impliquin amb el territori i la seva comunitat
 • Fases d'acompanyament dels projectes

 • Els projectes que resultin admesos després de presentar la seva sol·licitud hauran de passar per dues fases d'acompanyament per poder concretar contactes amb possibles inversors tal i com s'estableix al punt 7 de les bases reguladores.
 • Aquestes fases corresponen a Projectes de Valor per Terrassa IMPACTE on els projectes que han superat el primer filtre entren en fase de preparació prèvia a l'avaluació definitiva de la seva viabilitat econòmica i d'impacte.
 • Un cop superada aquesta fase els projectes passen a Projectes de Valor per Terrassa INVERSIÓ quan estan preparats per a ser acompanyats a la fase de presentació a inversors, iniciar contactes i rondes de negociació amb inversors privats.
 • Com presentar un projecte
  Si teniu un projecte que s'ajusta als criteris anteriors i busqueu inversió, podeu presentar la vostra sol·licitud d'accés al programa Projectes de Valor per Terrassa per a projectes d'emprenedoria d'impacte, tal com s'indica a continuació:
  1.- Descarregueu el document disponible en aquest enllaç i empleneu la informació relativa al projecte sol·licitant
  2.- Identifiqueu-vos a la seu electrònica i accediu al formulari de sol·licitud
  3.- Empleneu el formulari i adjunteu el document resum del projecte
  4.- Signeu i presenteu la sol·licitud

  El formulari s'ha de signar electrònicament. En cas de no disposar de certificat electrònic personal (idCAT, DNIe...) es pot obtenir identificació i signatura a través de l'idCAT mòbil . Aquest sistema permet donar-se d'alta de forma immediata.

  Com es pot tramitar

  Qui el pot demanar?

  Persones físiques i/o jurídiques (empreses o entitats) amb un projecte d'alt impacte social o mediambiental.
  Els projectes presentats seran avaluats en funció dels criteris d'elegibilitat que consten a les bases reguladores.

  Documentació que cal presentar

  Per tal de donar tràmit a la sol·licitud, és imprescindible presentar juntament amb la sol·licitud d'accés al programa -Projectes de valor per Terrassa- , el corresponent resum del projecte.

  L'organització de Projectes de Valor per Terrassa avaluarà tots els projectes rebuts. En el cas dels projectes admesos per a la fase d'acompanyament, la persona titular i/o representant rebrà una confirmació de l'admissió per correu_e.

  En una fase posterior, els projectes admesos hauran d'elaborar i presentar tota la documentació requerida per presentar el projecte en ronda d'inversió segons les indicacions que rebran en cada cas.

  En el cas d'actuar en representació legal de la persona sol·licitant, s'ha de presentar la documentació acreditativa.

  Preu

  Gestió gratuïta

  En el supòsit que la gestió del tràmit impliqui un pagament, aquest pot fer-se un cop finalitzat el tràmit, a través de la pàgina de pagament en línia d'aquesta Seu electrònica amb targeta de crèdit/dèbit.

  Compromís en el termini de resolució

  2 mesos
  Les sol·licituds d'accés al programa seran resoltes en el termini màxim de dos mesos a partir de la data de recepció de la sol·licitud. A partir d'aquest moment, el temps d'arribada a presentació a inversió serà variable en funció de les característiques de cada projecte.

  Impresos

  Servei responsable

  Servei d'Innovació
  Ca dels Telers, 5 2 -1 (08221 Terrassa)
  Telèfon: 937 397 000 ext 4950
  terrassainnovacio@terrassa.cat

  Observacions

  Les inversions realitzades gràcies a la mediació de Projectes de Valor per Terrassa s'adrecen exclusivament a finançar el desenvolupament, consolidació i creixement dels projectes acompanyats, ja sigui d'actius fixos o de circulant, en cap cas les inversions compromeses estaran destinades a finançar deute.

  Projectes de Valor per Terrassa INVERSIÓ donarà preferència a un model de co-inversió amb participació de més d'un inversor privat en els projectes que s'acompanyen, sense excloure la possibilitat d'inversió individual o exclusiva. Igualment, l'organització afavorirà i facilitarà en la mesura que sigui possible o desitjable la participació d'altres fons de finançament (bancari, alternatiu, crèdit oficial, etc.).

  Les inversions es mantindran durant un període mínim de 3 anys, durant els quals es facilitarà a l'organització de Projectes de Valor per Terrassa tota la informació necessària per a realitzar el seguiment de la inversió i de l'impacte social del projecte.

  Informació actualitzada el dia 24-1-2019

  La meva carpeta ciutadana