Enviant dades d'identificaciˇ

Identificaciˇ en procÚs...

Espereu un moment: s'estan fent les comprovacions pertinents.

Si teniu problemes amb la identificaciˇ, consulteu les planes d'ajuda.


Tancar missatge

Enviant dades del trÓmit

S'estan enviant les dades...

Estem signant el comprovant i registrant el vostre trÓmit.
 
Aquesta operaciˇ pot trigar uns segons...

Preparant la signatura

Generant document...

S'estÓ generant el document que s'haurÓ de signar.

Validant la signatura i enviant dades

Validant signatura...

Estem validant la signatura del document i registrant el vostre trÓmit.
 
Aquesta operaciˇ pot trigar uns segons...

ProcÚs de signatura en marxa.

Carregant applet per signatura digital...

ProcÚs de signatura en marxa.

Signant el document...

Errors detectats a les dades

Falta la segŘent informaciˇ obligat˛ria per omplir al formulari:

Fins que no arregleu aquests errors no podreu continuar al segŘent pas.

Tancar missatge

Declaraciˇ responsable complementÓria (COVID-19) en matŔria de salut alimentÓria


En el marc de les mesures de contenciˇ de la transmissiˇ de la COVID-19, tots els establiments del sector alimentari oberts al p˙blic o aquells que, malgrat han de romandre tancats (bars, restaurants, geladeries, degustacions, terrasses i locals asssimilables), tal com estableix l'article 10.4 del Real Decret 463/2020, de 14 de marš, pel qual es declara l'estat d'alarma, fan repartiment a domicili, han de seguir complint estrictament les normes de seguretat alimentÓria, i tambÚ han de complir les recomanacions i normes especÝfiques per a la prevenciˇ de la transmissiˇ de la COVID-19 que les autoritats competents vagin facilitant.


Tots els titulars d'un establiment on es comercialitzen o serveixen aliments, d'acord amb el Reial Decret 191/2011, de 18 de febrer, sobre registre general sanitari d'empreses alimentÓries i aliments, han de realitzar el trÓmit de Declaraciˇ responsable en matŔria de seguretat alimentÓria, excepte aquelles activitats que han de disposar del Registre sanitari d'aliments (RSIPAC / RGSEAA: Registre sanitari d'ind˙stries i productes alimentaris de Catalunya / Registro general sanitario de empresas alimentarias y alimentos). Veure trÓmit.


Si sou titulars d'un establiment alimentari i no heu fet aquesta declaraciˇ podeu fer-ho accedint a Declaraciˇ responsable en matŔria de salut alimentÓria.


En el cas que ja haguÚssiu fet el trÓmit esmentat, i ara voleu que al vostre establiment es faci repartiment a domicili, nomÚs cal que realitzeu aquest trÓmit de Declaraciˇ responsable complementÓria (COVID-19) en matŔria de salut alimentÓria.MÚs informaciˇ

 • Mesures d'actuaciˇ en el sector minorista d'alimentaciˇ, restaurants i comeršos que fan repartiment a domicili

 • Recomanacions d'higiene per a la recollida de menjars en bars i restaurants i el servei a domicili.

 • Com es pot tramitar

  Qui el pot demanar?

  Les persones fÝsiques o jurÝdiques que ja disposen d'una Declaraciˇ responsable en matŔria de salut alimentÓria, o el seu representant legal. En aquest cas s'ha de declarar la representaciˇ amb la qual s'actua.

  Documentaciˇ que cal presentar

  • Autoritzaciˇ per tramitar en nom d'una altra persona, si s'escau (original)

  En el cas d'actuar en representaciˇ legal de la persona solĚlicitant, s'ha de presentar la documentaciˇ acreditativa.

  Preu

  ╔s una gestiˇ gratu´ta.

  CompromÝs en el termini de resoluciˇ

  No hi ha resoluciˇ.

  Les declaracions responsables presentades d'acord amb el que estableix la normativa vigent, sˇn eficaces des de la seva entrada al Registre general de l'Ajuntament.

  La presentaciˇ de la declaraciˇ responsable faculta l'Ajuntament per verificar la conformitat de les dades que s'hi contenen.

  El termini de resoluciˇ comenša a comptar a partir de la data de presentaciˇ de la instÓncia i sempre que s'hagi presentat tota la documentaciˇ requerida.

  Impresos

  • Autoritzaciˇ per tramitar en nom d'una altra persona

  Servei responsable

  Medi Ambient i Sostenibilitat
  Ca del PantÓ, 20 2 (08221 Terrassa)
  TelŔfon: 937 336 900
  mediambient@terrassa.cat

  Observacions

  Per a qualsevol dubte i/o aclariment en matŔria de salut alimentÓria us podeu adrešar al Servei de Protecciˇ de la Salut, de Medi Ambient i Sostenibilitat: protecciosalut@terrassa.cat o trucant al 937 336 900.

 • Quan el servei tŔcnic municipal, en comprovar les dades consignades a aquesta declaraciˇ responsable detecti qualsevol inexactitud, falsedat o omissiˇ ho posarÓ en coneixement de la persona titular, que tindrÓ deu dies per corregir-la i/o perfeccionar-la.

 • Si la inexactitud, falsedat o omissiˇ tenen carÓcter essencial el servei tŔcnic municipal elevarÓ proposta a l'˛rgan municipal competent per tal que, prŔvia audiŔncia a la persona interessada dicti un acte administratiu en virtut del qual es declari sense efecte la declaraciˇ.
 • Informaciˇ actualitzada el dia 27-4-2020

  La meva carpeta