Enviant dades d'identificaciˇ

Identificaciˇ en procÚs...

Espereu un moment: s'estan fent les comprovacions pertinents.

Si teniu problemes amb la identificaciˇ, consulteu les planes d'ajuda.


Tancar missatge

Enviant dades del trÓmit

S'estan enviant les dades...

Estem processant les dades del vostre trÓmit.

Si us plau, no tanqueu ni actualitzeu la pÓgina

Enviant dades del trÓmit

Estem signant el comprovant i registrant el vostre trÓmit

Estem signant i registrant el vostre trÓmit. Depenent dels documents aportats i el seu tamany aquest procÚs pot trigar una estona, no tanqueu ni actualitzeu la pÓgina.

Preparant la signatura

Generant document...

S'estÓ generant el document que s'haurÓ de signar.

Validant la signatura i enviant dades

Validant signatura...

Estem validant la signatura del document i registrant el vostre trÓmit.
 
Aquesta operaciˇ pot trigar uns segons...

ProcÚs de signatura en marxa.

Carregant applet per signatura digital...

ProcÚs de signatura en marxa.

Signant el document...

Errors detectats a les dades

Falta la segŘent informaciˇ obligat˛ria per omplir al formulari:

Fins que no arregleu aquests errors no podreu continuar al segŘent pas.

Tancar missatge

Autoritzaciˇ per a la instalĚlaciˇ d'una parada de venda per a festivitats tradicionals


La venda no sedentÓria s'autoritza per a la instalĚlaciˇ de parades en mercats esporÓdics o peri˛dics que es celebren a la via p˙blica amb motiu de festivitats tradicionals, esdeveniments populars o per a la venda de productes especÝfics en fires d'artesania.

A Terrassa, les activitats per a les quals es pot solĚlicitar l'autoritzaciˇ per la venda no sedentÓria sˇn:

Per festivitats tradicionals:
- Venda de llibres i roses per Sant Jordi. Consulteu trÓmit especÝfic .
- Venda de palmes i palmons per Rams
- Venda de castanyes per Tots Sants (paradetes)
- Venda de flors al Cementiri per Tots Sants
- Venda de globus durant la Festa Major
- Venda d'artesania nadalenca per Santa Ll˙cia

En mercats peri˛dics:
- Mercat de Flors de la Rambla
- Paradetes d'artesania del Portal de Sant Roc

Altres:
- Xurreries
- Fires d'Artesania

Amb motiu de la celebraciˇ de la Castanyada i de Tots Sants, es podrÓ solĚlicitar l'autoritzaciˇ per a la instalĚlaciˇ de parades no permanents a la via p˙blica destinades, exclusivament, a la venda de castanyes i de flors al Cementiri.


Venda de castanyes

Les solĚlicituds d'autoritzaciˇ de venda de castanyes a la via p˙blica per a la festivitat de la Castanyada es podrÓ presentar fins al dia 7 d'octubre de 2022, incl˛s.
El perÝode de venda de castanyes serÓ des del divendres dia 21 d'octubre fins al dimarts dia 1 de novembre de 2022, ambdˇs inclosos.

Condicions de la parada:

 1. La mida mÓxima per parada serÓ de 3 metres lineals i en cap cas es podrÓ sobrepassar.
 2. La instalĚlaciˇ de la parada es farÓ respectant la ubicaciˇ indicada a l'autoritzaciˇ i no s'impedirÓ l'accÚs per part dels vianants al mobiliari urbÓ o a d'altres serveis p˙blics.
 3. La persona titular serÓ la responsable que el sistema estructural de la parada tingui la consistŔncia suficient i les condicions de seguretat adequades per evitar riscs i accidents de tot tipus.
 4. ColĚlocaciˇ de protecciˇ al terra de qualsevol material ignÝfug, damunt de la qual s'instalĚlarÓ el fogˇ.
 5. No es podrÓ colĚlocar un tendal o qualsevol altra estructura a la parada i nomÚs podrÓ tenir el taulell.
 6. S'haurÓ de mantenir l'espai atorgat en les condicions de neteja, salubritat i seguretat que estableixen les ordenances municipals i altra normativa aplicable. Al final de cada jornada, l'espai ocupat per la parada haurÓ de quedar net i recollit.
 7. Les parades s'ajustaran a les mides i a la ubicaciˇ que es determini a l'autoritzaciˇ.
 8. L'Ajuntament lliurarÓ als titulars de les parades una identificaciˇ o distintiu on constarÓ el nom de la festivitat, el n˙mero de l'autoritzaciˇ, ubicaciˇ de la parada i metres, nom del titular, i el perÝode autoritzat. Aquest distintiu haurÓ de ser exhibit de manera visible i permanent a la parada de venda.

Condicions de l'autoritzaciˇ i altres:

 1. L'autoritzaciˇ Ús personal i intransferible i ha de ser aportada i exhibida a requeriment de qualsevol membre dels serveis municipals o dels agents de l'autoritat.
 2. L'horari d'ocupaciˇ serÓ entre les 9:00h i les 21:00h del dia/es que s'hagi autoritzat.
 3. Haver obtingut l'autoritzaciˇ en anys anteriors, no garantitza ni dˇna dret a la instalĚlaciˇ d'una parada en el mateix espai.
 4. NomÚs s'autoritzarÓ una parada per solĚlicitant.
 5. No es podrÓ instalĚlar una parada sense la corresponent autoritzaciˇ
 6. El titular de l'autoritzaciˇ podrÓ vendre ˙nicament els productes autoritzats.
 7. El titular de l'autoritzaciˇ serÓ el responsable de mantenir l'espai atorgat en les condicions de neteja i salubritat i seguretat que estableixen les ordenances municipals i altre normativa aplicable.
 8. L'Ajuntament de Terrassa podrÓ limitar el nombre de parades a instalĚlar en funciˇ de l'espai disponible i dels canvis en les mesures de contenciˇ de la COVID-19.
 9. Aquesta activitat estarÓ subjecta al pagament a la concessiˇ de la corresponent autoritzaciˇ, i al pagament de la taxa recollida a l'Ordenanša Fiscal 3.11.
 10. NO es podrÓ fer el pagament de la taxa sense la prŔvia autoritzaciˇ per a la instalĚlaciˇ de la parada de venda per part del servei responsable.
 11. En cas de desistiment per part de l'interessat i segons l'Ordenanša fiscal 3.11, una vegada autoritzada i notificada l'activitat, la persona titular de l'autoritzaciˇ no podrÓ reclamar la devoluciˇ de les taxes.


Venda de flors al Cementiri


Lloc d'ubicaciˇ de les parades

S'ofertarÓ la instalĚlaciˇ d'un mÓxim de 10 parades en total en aquest espai.
Les solĚlicituds d'autoritzaciˇ de venda de flors al cementiri per a Tots Sants es podrÓn presentar fins al dia 23 de setembre de 2022, incl˛s.
El perÝode de venda de flors al cementiri serÓ des del divendres dia 21 d'octubre fins al dimarts dia 1 de novembre de 2022, ambdˇs inclosos.

Condicions de les parades:

 1. La mida mÓxima per parada serÓ de 3 metres lineals i en cap cas podrÓ sobrepassar.
 2. La instalĚlaciˇ de la parada es farÓ respectant la ubicaciˇ indicada a l'autoritzaciˇ i no s'impedirÓ l'accÚs per part dels vianants al mobiliari urbÓ o a d'altres serveis p˙blics.
 3. La persona titular serÓ la responsable que l'estructura desmuntable de la parada tingui la solidesa suficient i les condicions de seguretat adequades per evitar riscs i accidents de tot tipus.
 4. S'haurÓ de mantenir l'espai atorgat en les condicions de neteja, salubritat i seguretat que estableixen les ordenances municipals i altre normativa aplicable. Al final de cada jornada, l'espai ocupat per la parada haurÓ de quedar net i recollit.
 5. Les parades s'ajustaran a les mides i a la ubicaciˇ que es determini a l'autoritzaciˇ.
 6. L'Ajuntament lliurarÓ als titulars de les parades una identificaciˇ o distintiu on constarÓ el nom de la festivitat, el n˙mero de l'autoritzaciˇ, ubicaciˇ de la parada i metres, nom del titular, i el perÝode autoritzat. Aquest distintiu haurÓ de ser exhibit de manera visible i permanent a la parada de venda.

Condicions de l'autoritzaciˇ i altres

 1. L'autoritzaciˇ Ús personal i intransferible i ha de ser aportada i exhibida a requeriment de qualsevol membre dels serveis municipals o dels agents de l'autoritat.
 2. L'horari d'ocupaciˇ i venda serÓ entre les 9:00h i les 21:00h del dia/es que s'hagi autoritzat.
 3. Haver obtingut l'autoritzaciˇ en anys anteriors, no garantitza ni dˇna dret a la instalĚlaciˇ d'una parada en el mateix espai ni en cap altre.
 4. NomÚs s'autoritzarÓ una parada per solĚlicitant.
 5. No es podrÓ instalĚlar una parada sense la corresponent autoritzaciˇ.
 6. El titular del permÝs podrÓ vendre ˙nicament els productes autoritzats.
 7. Els titulars de les parades hauran de realitzar la seva activitat comercial procurant evitar els riscos i accidents de tot tipus. En especial resten obligats a preservar rutes d'entrada i sortida de vehicles d'emergŔncia, en previsiˇ de qualsevol eventualitat, tal com determini el pla d'evacuaciˇ i emergŔncia del mercat.
 8. L'Ajuntament de Terrassa podrÓ limitar el nombre de parades a instalĚlar en funciˇ de l'espai disponible i dels canvis en les mesures de contenciˇ derivades de la normativa de salut per fer front a la COVID-19.
 9. En cas que hi hagi un nombre elevat de peticions que compleixin els requisits i criteris, es procedirÓ a la realitzaciˇ d'un sorteig de conformitat amb la normativa aplicable.
 10. Aquesta activitat estaran subjecta al pagament a la concessiˇ de la corresponent autoritzaciˇ, i al pagament de la taxa recollida a l'Ordenanša Fiscal 3.11.
 11. NO es podrÓ fer el pagament de la taxa sense la prŔvia autoritzaciˇ per a la instalĚlaciˇ de la parada de venda per part del servei responsable.
 12. En cas de desistiment o ren˙ncia per part de l'interessat, una vegada autoritzada la peticiˇ, la persona titular de l'autoritzaciˇ no podrÓ reclamar la devoluciˇ de les taxes (Ordenanša Fiscal 3.11).


Sorteig
S'efectuarÓ un sorteig per a la distribuciˇ de les 10 parades de venda de flors al cementiri que serÓ el divendres dia 30 de setembre de 2022 a les 11 hores a les dependŔncies del Complex Funerari Municipal, a la Carretera de Montcada, 678 de Terrassa.

Com es pot tramitar

Per Internet
El trÓmit estÓ fora de termini, consulteu el perÝode de tramitaciˇ

Qui el pot demanar?

Venda de llibres i roses per a la festivitat de Sant Jordi. Consulteu trÓmit especÝfic .

Venda de palmes i palmons: activitats donades d'alta Model 036/037 d'Hisenda i estar al corrent del seu pagament.

Venda de castanyes (paradetes):
- entitats inscrites al Registre Municipal d'Entitats,
- centres educatius,
- alumnat de centres educatius, amb autoritzaciˇ del centre

Venda de flors al Cementiri: activitats donades d'alta Model 036/037 d'Hisenda i estar al corrent del seu pagament (mÚs informaciˇ a l'apartat d'Observacions).

Venda de globus: qualsevol persona interessada

Mercat de Flors de la Rambla: floristeries

Xurreries: qualsevol persona interessada

Preu

Ordenanša Fiscal 3.11 . - Taxa per a l'aprofitament del s˛l, vol i subs˛l de la via p˙blica.
En el cas de la instalĚlaciˇ de parades per la venda de castanyes, a mÚs de la taxa, s'ha de fer el pagament d'una fianša de 60 euros.

En el sup˛sit que la gestiˇ del trÓmit impliqui un pagament, aquest pot fer-se un cop finalitzat el trÓmit, a travÚs de la pÓgina de pagament en lÝnia d'aquesta Seu electr˛nica amb targeta de crŔdit/dŔbit o Bizum.

Termini de presentaciˇ

Les solĚlicituds d'autoritzaciˇ de venda de castanyes a la via p˙blica per a la festivitat de la Castanyada es podran presentar fins al dia 7 d'octubre de 2022, incl˛s.
Les solĚlicituds d'autoritzaciˇ de venda de flors al cementiri per a Tots Sants es podran presentar fins al dia 23 de setembre de 2022, incl˛s.

CompromÝs en el termini de resoluciˇ

15 dies des de la data de finalitzaciˇ del termini de presentaciˇ de solĚlicituds per a les autoritzacions de venda no sedentÓria dins del perÝode establert.
Donada la situaciˇ d'excepcionalitat causada per la COVID-19, aquest termini pot variar.

Termini legal de resoluciˇ i silenci administratiu

2 mesos.

Finalitzat el termini de resoluciˇ, l'efecte del silenci administratiu Ús el segŘent:
Negatiu

Servei responsable

Via P˙blica
Ca de la Mare de DÚu del Mar, 49 BA (08222 Terrassa)
TelŔfon: 937 397 000
via.publica@terrassa.cat

Observacions

El pagament de la taxa i de la fianša, en el cas que estigui establerta, NO es podrÓ fer sense la llicŔncia prŔvia per a la instalĚlaciˇ de la parada de venda.Donada la situaciˇ causada per la Covid-19, l'acceptaciˇ de les peticions queda supeditada a les possibles restriccions que estableixi el Govern i al compliment de la normativa de seguretat aprovada pel PROCICAT.

Informaciˇ actualitzada el dia 8-9-2022

La meva carpeta ciutadana