Enviant dades d'identificació

Identificació en procés...

Espereu un moment: s'estan fent les comprovacions pertinents.

Si teniu problemes amb la identificació, consulteu les planes d'ajuda.


Tancar missatge

Enviant dades del tràmit

S'estan enviant les dades...

Estem signant el comprovant i registrant el vostre tràmit.
 
Aquesta operació pot trigar uns segons...

Enviant dades del tràmit

Estem signant el comprovant i registrant el vostre tràmit

Estem signant i registrant el vostre tràmit. Depenent dels documents aportats i el seu tamany aquest procés pot trigar una estona, no tanqueu ni actualitzeu la pàgina.

Preparant la signatura

Generant document...

S'està generant el document que s'haurà de signar.

Validant la signatura i enviant dades

Validant signatura...

Estem validant la signatura del document i registrant el vostre tràmit.
 
Aquesta operació pot trigar uns segons...

Procés de signatura en marxa.

Carregant applet per signatura digital...

Procés de signatura en marxa.

Signant el document...

Errors detectats a les dades

Falta la següent informació obligatòria per omplir al formulari:

Fins que no arregleu aquests errors no podreu continuar al següent pas.

Tancar missatge

Sol·licitud del taller informatiu i/o serveis d'assessorament d'Emprenedoria i economia social


Des del Servei d'Emprenedoria i economia social us oferim diversos serveis d'informació, assessorament, formació i acompanyament per treballar la vostra idea de negoci:

El taller informatiu setmanal "Vull emprendre. Per on començo?" s'adreça a persones emprenedores que volen iniciar una activitat econòmica.

 • Qui assisteixi a aquests tallers grupals trobarà informació sobre els aspectes més importants a tenir en compte abans de crear una empresa: les formes jurídiques més habituals, els impostos a pagar, els tràmits a realitzar per a constituir-la, les línies d'ajut i finançament... tota la informació necessària per aclarir, orientar i donar les pautes necessàries per a la posada en marxa d'un projecte empresarial viable.
 • Cada taller té una durada de dues hores, de 10 a 12 del matí, i es realitzen de forma virtual a través de la plataforma Microsoft TEAMS.
 • És un servei municipal que s'ofereix de forma ordinària durant tot l'any, amb excepció dels festius, durant els quals la seva realització quedarà subjecte a modificacions.
 • Amb posterioritat al taller, qui decideixi tirar endavant amb la seva idea de negoci i ho necessiti, podrà rebre assessorament individualitzat. Us recomanem que prèviament assistiu al taller grupal "Vull emprendre. Per on començo?" i que posteriorment demaneu l'entrevista d'assessorament.

  Per altra banda, els serveis d'assessorament i acompanyament que us oferim i podeu sol·licitar mitjançant aquest mateix tràmit, són aquests:

 • Assessorament d'emprenedoria: Per assessorament tècnic especialitzat en els diferents aspectes necessaris per treballar una idea de negoci (planificació, finançament, comercialització, gestió, entre d'altres).

 • Per acompanyament i orientació en l'elaboració del pla d'empresa i anàlisi de la seva viabilitat. S'ofereix la possibilitat de fer el "pla d'empresa exprés" on amb el compromís de la persona emprenedora es treballa el pla d'empresa en 4 sessions.

 • Assessorament especialitzat en finançament: estudi del pla financer i suport en la recerca de finançament.

 • Assessorament en Economia Social: Assessorament adreçat a persones emprenedores o que tinguin un projecte en funcionament, i facin o vulguin fer activitat econòmica mitjançant una cooperativa, associació, fundació, Centre especial de treball (CET), Empresa d'Inserció, Societat Laboral, Mutualitat, i/o altres iniciatives econòmiques amb impacte social i/o ambiental positiu.

 • Com es pot tramitar

  Qui el pot demanar?

  Persones emprenedores, majors d'edat, que estiguin treballant o en situació d'atur, interessades en posar en marxa una activitat empresarial i que no tinguin formació o informació prèvia.

  Preu

  Tant el taller com l'assessorament tècnic posterior són serveis gratuïts.

  En el supòsit que la gestió del tràmit impliqui un pagament, aquest pot fer-se un cop finalitzat el tràmit, a través de la pàgina de pagament en línia d'aquesta Seu electrònica amb targeta de crèdit/dèbit o Bizum.

  Compromís en el termini de resolució

  2 dies
  Un cop rebuda la sol·licitud, el servei responsable es posarà en contacte amb la persona interessada en un màxim de dos dies hàbils, per realitzar la inscripció al taller informatiu i/o concretar hora de visita d'assessorament.

  Servei responsable

  Servei d'Emprenedoria i Economia Social
  Ca dels Telers, 5 1 -2 (08221 Terrassa)
  Telèfon: 937 397 000
  emprenedoria@terrassa.cat

  Observacions

  Es recomana que les persones en situació d'atur estiguin inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

  Informació actualitzada el dia 5-1-2022

  La meva carpeta ciutadana