Enviant dades d'identificaciˇ

Identificaciˇ en procÚs...

Espereu un moment: s'estan fent les comprovacions pertinents.

Si teniu problemes amb la identificaciˇ, consulteu les planes d'ajuda.


Tancar missatge

Enviant dades del trÓmit

S'estan enviant les dades...

Estem processant les dades del vostre trÓmit.

Si us plau, no tanqueu ni actualitzeu la pÓgina

Enviant dades del trÓmit

Estem signant el comprovant i registrant el vostre trÓmit

Estem signant i registrant el vostre trÓmit. Depenent dels documents aportats i el seu tamany aquest procÚs pot trigar una estona, no tanqueu ni actualitzeu la pÓgina.

Preparant la signatura

Generant document...

S'estÓ generant el document que s'haurÓ de signar.

Validant la signatura i enviant dades

Validant signatura...

Estem validant la signatura del document i registrant el vostre trÓmit.
 
Aquesta operaciˇ pot trigar uns segons...

ProcÚs de signatura en marxa.

Carregant applet per signatura digital...

ProcÚs de signatura en marxa.

Signant el document...

Errors detectats a les dades

Falta la segŘent informaciˇ obligat˛ria per omplir al formulari:

Fins que no arregleu aquests errors no podreu continuar al segŘent pas.

Tancar missatge

SolĚlicitud del taller informatiu i/o serveis d'assessorament d'Emprenedoria i economia social


Des del Servei d'Emprenedoria i economia social us oferim diversos serveis d'informaciˇ, assessorament, formaciˇ i acompanyament per treballar la vostra idea de negoci:

El taller informatiu setmanal "Vull emprendre. Per on comenšo?" s'adreša a persones emprenedores que volen iniciar una activitat econ˛mica.

 • Qui assisteixi a aquests tallers grupals trobarÓ informaciˇ sobre els aspectes mÚs importants a tenir en compte abans de crear una empresa: les formes jurÝdiques mÚs habituals, els impostos a pagar, els trÓmits a realitzar per a constituir-la, les lÝnies d'ajut i finanšament... tota la informaciˇ necessÓria per aclarir, orientar i donar les pautes necessÓries per a la posada en marxa d'un projecte empresarial viable.
 • Cada taller tÚ una durada de dues hores, de 10 a 12 del matÝ, i es realitzen de forma virtual a travÚs de la plataforma Microsoft TEAMS.
 • ╔s un servei municipal que s'ofereix de forma ordinÓria durant tot l'any, amb excepciˇ dels festius, durant els quals la seva realitzaciˇ quedarÓ subjecte a modificacions.
 • Amb posterioritat al taller, qui decideixi tirar endavant amb la seva idea de negoci i ho necessiti, podrÓ rebre assessorament individualitzat. Us recomanem que prŔviament assistiu al taller grupal "Vull emprendre. Per on comenšo?" i que posteriorment demaneu l'entrevista d'assessorament.

  Per altra banda, els serveis d'assessorament i acompanyament que us oferim i podeu solĚlicitar mitjanšant aquest mateix trÓmit, sˇn aquests:

 • Assessorament d'emprenedoria: Per assessorament tŔcnic especialitzat en els diferents aspectes necessaris per treballar una idea de negoci (planificaciˇ, finanšament, comercialitzaciˇ, gestiˇ, entre d'altres).

 • Per acompanyament i orientaciˇ en l'elaboraciˇ del pla d'empresa i anÓlisi de la seva viabilitat. S'ofereix la possibilitat de fer el "pla d'empresa exprÚs" on amb el compromÝs de la persona emprenedora es treballa el pla d'empresa en 4 sessions.

 • Assessorament especialitzat en finanšament: estudi del pla financer i suport en la recerca de finanšament.

 • Assessorament en Economia Social: Assessorament adrešat a persones emprenedores o que tinguin un projecte en funcionament, i facin o vulguin fer activitat econ˛mica mitjanšant una cooperativa, associaciˇ, fundaciˇ, Centre especial de treball (CET), Empresa d'Inserciˇ, Societat Laboral, Mutualitat, i/o altres iniciatives econ˛miques amb impacte social i/o ambiental positiu.

 • Com es pot tramitar

  Qui el pot demanar?

  Persones emprenedores, majors d'edat, que estiguin treballant o en situaciˇ d'atur, interessades en posar en marxa una activitat empresarial i que no tinguin formaciˇ o informaciˇ prŔvia.

  Preu

  Tant el taller com l'assessorament tŔcnic posterior sˇn serveis gratu´ts.

  En el sup˛sit que la gestiˇ del trÓmit impliqui un pagament, aquest pot fer-se un cop finalitzat el trÓmit, a travÚs de la pÓgina de pagament en lÝnia d'aquesta Seu electr˛nica amb targeta de crŔdit/dŔbit.

  CompromÝs en el termini de resoluciˇ

  2 dies
  Un cop rebuda la solĚlicitud, el servei responsable es posarÓ en contacte amb la persona interessada en un mÓxim de dos dies hÓbils, per realitzar la inscripciˇ al taller informatiu i/o concretar hora de visita d'assessorament.

  Servei responsable

  Servei d'Emprenedoria i Economia Social
  Ca dels Telers, 5 1 -2 (08221 Terrassa)
  TelŔfon: 937 397 000
  emprenedoria@terrassa.cat

  Observacions

  Es recomana que les persones en situaciˇ d'atur estiguin inscrites al Servei d'Ocupaciˇ de Catalunya (SOC).

  Informaciˇ actualitzada el dia 5-1-2022

  La meva carpeta ciutadana