Enviant dades d'identificaciˇ

Identificaciˇ en procÚs...

Espereu un moment: s'estan fent les comprovacions pertinents.

Si teniu problemes amb la identificaciˇ, consulteu les planes d'ajuda.


Tancar missatge

Enviant dades del trÓmit

S'estan enviant les dades...

Estem processant les dades del vostre trÓmit.

Si us plau, no tanqueu ni actualitzeu la pÓgina

Enviant dades del trÓmit

Estem signant el comprovant i registrant el vostre trÓmit

Estem signant i registrant el vostre trÓmit. Depenent dels documents aportats i el seu tamany aquest procÚs pot trigar una estona, no tanqueu ni actualitzeu la pÓgina.

Preparant la signatura

Generant document...

S'estÓ generant el document que s'haurÓ de signar.

Validant la signatura i enviant dades

Validant signatura...

Estem validant la signatura del document i registrant el vostre trÓmit.
 
Aquesta operaciˇ pot trigar uns segons...

ProcÚs de signatura en marxa.

Carregant applet per signatura digital...

ProcÚs de signatura en marxa.

Signant el document...

Errors detectats a les dades

Falta la segŘent informaciˇ obligat˛ria per omplir al formulari:

Fins que no arregleu aquests errors no podreu continuar al segŘent pas.

Tancar missatge

SolĚlicitud d'ocupaciˇ de la via p˙blica per a la realitzaciˇ d'activitatsEl termini per a presentar la solĚlicitud Ús de mÝnim 30 dies abans de la celebraciˇ de l'activitat.TrÓmit per a solĚlicitar l'ocupaciˇ de la via p˙blica per a realitzar activitats de caire cultural, esportiu, de lleure o altres activitats de tipus social i parades informatives organitzades per entitats sense Ónim de lucre.

Queden excloses d'aquest trÓmit les parades de venda no sedentÓria per a festivitats tradicionals, per a mercats ocasionals i mercats peri˛dics, els quioscos, les fires d'atraccions, els circs... gestions que disposen de formularis especÝfics. Consulteu els trÓmits relacionats a la columna de la dreta.


En el cas de les concentracions i/o manifestacions s'han de solĚlicitar al Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya. Per mÚs informaciˇ cal adrešar-se a:
Web de la Generalitat de Catalunya- Departament d'Interior
Comunicar una concentraciˇ o manifestaciˇ- Departament d'Interior

Com es pot tramitar

Qui el pot demanar?

Associacions, entitats, i colĚlectius registrats al Registre Municipal d'Entitats i Associacions Ciutadanes de Terrassa (RMEAC) o d'altres registres d'Ómbit supramunicipal.
Les entitats registrades al RMEAC que hagin fet canvis de junta i de persones i que no ho hagin comunicat al servei gestor hauran d'acreditar als seus nous representants.

Les persones representants de les entitats no registrades a l'RMEAC, aixÝ com les empreses mercantils, tambÚ hauran d'acreditar la seva representaciˇ.

Documentaciˇ que cal presentar

En cas d'actuacions amb pirotŔcnia, els grups de foc hauran de presentar l'Asseguranša de Responsabilitat Civil que cobreixi els actes de foc a mÚs de tota la documentaciˇ que el Servei de Protecciˇ Civil requereixi.

En el cas que l'activitat a desenvolupar sigui una fira d'entitats, mercats d'artesania o similars s'ha de presenar:

En cas de celebracions itinerants com curses esportives, curses ciclistes, activitats itinerants i activitats itinerants amb pirotŔcnia, s'ha de presentar:

Documentaciˇ que cal que l'entitat disposi

 • NIF de l'entitat
 • Asseguranša de Responsabilitat Civil que cobreixi l'esdeveniment.
 • En el cas d'actuar en representaciˇ legal de la persona solĚlicitant, s'ha de presentar la documentaciˇ acreditativa.

  D'acord amb l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu com˙ de les administracions p˙bliques, si s'observessin defectes o omissions esmenables es comunicarÓ als interessats per tal que en el termini de deu (10) dies hÓbils ho resolguin, esmeni la falta o acompanyi els documents preceptius, amb indicaciˇ de que, si no ho fa, es considera que desisteix de la seva peticiˇ, amb la resoluciˇ prŔvia que ha de ser dictada en els termes que preveu l'article 21 de la Llei 39/2015.

  Preu

  Alguns actes a la via p˙blica poden estar subjectes al pagament d'una taxa i al dip˛sit d'una fianša que haurÓ de ser pagada mitjanšant el trÓmit Pagament de la taxa per a la realitzaciˇ d'activitats a la via p˙blica una vegada obtinguda l'autoritzaciˇ per a la realitzaciˇ de l'activitat.

  En el sup˛sit que la gestiˇ del trÓmit impliqui un pagament, aquest pot fer-se un cop finalitzat el trÓmit, a travÚs de la pÓgina de pagament en lÝnia d'aquesta Seu electr˛nica amb targeta de crŔdit/dŔbit.

  CompromÝs en el termini de resoluciˇ

  15 dies

  El compromÝs Ús de 15 dies a comptar a partir de la data de presentaciˇ de la instÓnciai sempre que s'hagi presentat tota la documentaciˇ requerida per al desenvolupament de l'esdeveniment.

  Termini legal de resoluciˇ i silenci administratiu

  3 mesos.

  Finalitzat el termini de resoluciˇ, l'efecte del silenci administratiu Ús el segŘent:
  Negatiu

  Impresos

  Servei responsable

  Via P˙blica
  Ca de la Mare de DÚu del Mar, 49 BA (08222 Terrassa)
  TelŔfon: 937 397 000
  via.publica@terrassa.cat

  Observacions

  A efectes de publicitar les activitats demanades, us informem que l'acciˇ de solĚlicitar la realitzaciˇ d'una activitat a la via p˙blica estÓ subjecte a tramitaciˇ, pel que pot estar sotmesa a canvis fins a la seva possible autoritzaciˇ.

  Es pot demanar qualsevol altra documentaciˇ si l'acte en qŘestiˇ ho requereix.

  Per part de l'˛rgan competent per resoldre, i en casos particulars, es pot demanar una fianša en previsiˇ del compliment de la respectiva ordenanša municipal.

  Informaciˇ actualitzada el dia 3-3-2023

  La meva carpeta ciutadana