Enviant dades d'identificaciˇ

Identificaciˇ en procÚs...

Espereu un moment: s'estan fent les comprovacions pertinents.

Si teniu problemes amb la identificaciˇ, consulteu les planes d'ajuda.


Tancar missatge

Enviant dades del trÓmit

S'estan enviant les dades...

Estem processant les dades del vostre trÓmit.

Si us plau, no tanqueu ni actualitzeu la pÓgina

Enviant dades del trÓmit

Estem signant el comprovant i registrant el vostre trÓmit

Estem signant i registrant el vostre trÓmit. Depenent dels documents aportats i el seu tamany aquest procÚs pot trigar una estona, no tanqueu ni actualitzeu la pÓgina.

Preparant la signatura

Generant document...

S'estÓ generant el document que s'haurÓ de signar.

Validant la signatura i enviant dades

Validant signatura...

Estem validant la signatura del document i registrant el vostre trÓmit.
 
Aquesta operaciˇ pot trigar uns segons...

ProcÚs de signatura en marxa.

Carregant applet per signatura digital...

ProcÚs de signatura en marxa.

Signant el document...

Errors detectats a les dades

Falta la segŘent informaciˇ obligat˛ria per omplir al formulari:

Fins que no arregleu aquests errors no podreu continuar al segŘent pas.

Tancar missatge

Casament civil a l'Ajuntament de Terrassa


La celebraciˇ del matrimoni Ús l'acte del casament pel qual dues persones contrauen matrimoni civil davant l'autoritat competent.

L'oficiant del matrimoni civil a Terrassa Ús l'alcalde, que al mateix temps pot delegar aquesta funciˇ a qualsevol membre de la Corporaciˇ (regidores i regidors).

Els casaments a l'Ajuntament de Terrassa es celebren dos divendres i tres dissabtes al mes. Des del Servei de Protocol s'indicarÓ els dies que corresponen cada mes. Durant el mes d'agost, festius i ponts no hi ha celebracions.

Hi ha dos tipus de celebraciˇ:

 • Casaments civils amb cerim˛nia
 • L'acte acostuma a tenir una durada de 30 minuts. Es realitza a la Sala de Sessions (capacitat mÓxima per a 80 persones amb accÚs per a persones amb mobilitat redu´da) un divendres a la tarda i els dissabtes al matÝ o a la tarda, segons calendari anual i disponibilitat horÓria. Les carcterÝstiques de la cerim˛nia (m˙sica, idioma, intervencions, anells, etc.) s'acorden amb els contraents unes setmanes abans de la cerim˛nia.

 • Casaments civils sense cerim˛nia
 • L'acte acostuma a tenir una durada de 10 minuts. Es realitza a la Sala de Govern (capacitat mÓxima per a 15 persones amb accÚs per a persones amb mobilitat redu´da) un divendres a la tarda, segons calendari anual i disponibilitat horÓria. L'acte consisteix en la lectura dels articles del Codi Civil, el consentiment dels contraents i la signatura de la documentaciˇ oficial. No hi ha m˙sica ni intervencions.

  Tramitaciˇ

  La primera part de la tramitaciˇ per al casament civil s'iniciarÓ sempre al Registre Civil del municipi on estigui empadronat, com a mÝnim, un dels contraents. En el cas de Terrassa, s'ha de demanar cita prŔvia al Registre Civil per fer la gestiˇ corresponent. Consulteu directament amb el Registre Civil el temps necessari per a tramitar l'expedient de matrimoni, ja que pot trigar mÚs de quatre mesos.

  Un cop els interessats tinguin el n˙mero de l'expedient matrimonial emŔs pel Registre Civil, poden presentar la solĚlicitud de casament civil a l'Ajuntament de Terrassa per internet mitjanšant aquest trÓmit i tambÚ presencialment, amb cita prŔvia, a les oficines d'atenciˇ ciutadana.

  La reserva serÓ efectiva un cop s'hagi entregat a aquest Ajuntament el certificat original lliurat finalment pel Registre Civil. Un cop presentada la solĚlicitud, des del servei de Protocol contactaran amb vosaltres per a una reuniˇ/entrevista presencial i us facilitaran mÚs informaciˇ de l'organitzaciˇ de la cerim˛nia  MÚs informaciˇ


  Com es pot tramitar

  Qui el pot demanar?

  Tothom que vulgui celebrar el casament civil a l'Ajuntament de Terrassa.

  Documentaciˇ que cal presentar

  En el cas d'actuar en representaciˇ legal de la persona solĚlicitant, s'ha de presentar la documentaciˇ acreditativa.

  Per realitzar qualsevol gestiˇ en l'atenciˇ presencial Ús necessari presentar el document d'identitat.

  Preu

  Taxa per l'any 2023: 179,30 euros
  Estaran exempts, del pagament d'aquesta taxa, les parelles en les quals un dels seus membres estigui empadronat a Terrassa.

  En el sup˛sit que la gestiˇ del trÓmit impliqui un pagament, aquest pot fer-se un cop finalitzat el trÓmit, a travÚs de la pÓgina de pagament en lÝnia d'aquesta Seu electr˛nica amb targeta de crŔdit/dŔbit o Bizum.

  Servei responsable

  Protocol
  Rv de Montserrat, 14 BA (08221 Terrassa)
  TelŔfon: 937 397 020
  protocol@terrassa.cat

  Observacions

  Nota: Us recordem que estÓ totalment prohibit llenšar arr˛s, pŔtals, confeti ni altres elements a la sortida del casament.

  Informaciˇ actualitzada el dia 26-1-2023

  La meva carpeta ciutadana