Enviant dades d'identificació

Identificació en procés...

Espereu un moment: s'estan fent les comprovacions pertinents.

Si teniu problemes amb la identificació, consulteu les planes d'ajuda.


Tancar missatge

Enviant dades del tràmit

S'estan enviant les dades...

Estem signant el comprovant i registrant el vostre tràmit.
 
Aquesta operació pot trigar uns segons...

Enviant dades del tràmit

Estem signant el comprovant i registrant el vostre tràmit

Estem signant i registrant el vostre tràmit. Depenent dels documents aportats i el seu tamany aquest procés pot trigar una estona, no tanqueu ni actualitzeu la pàgina.

Preparant la signatura

Generant document...

S'està generant el document que s'haurà de signar.

Validant la signatura i enviant dades

Validant signatura...

Estem validant la signatura del document i registrant el vostre tràmit.
 
Aquesta operació pot trigar uns segons...

Procés de signatura en marxa.

Carregant applet per signatura digital...

Procés de signatura en marxa.

Signant el document...

Errors detectats a les dades

Falta la següent informació obligatòria per omplir al formulari:

Fins que no arregleu aquests errors no podreu continuar al següent pas.

Tancar missatge

BiciRegistre


El BiciRegistre és un sistema de registre de bicicletes per promoure la seguretat dels usuaris de la bicicleta, permetent la dissuasió i la conseqüent reducció dels robatoris i la disposició d'una eina per a la seva recuperació, tot això en benefici de l'ús de la bicicleta i els seus usuaris com un projecte de la "Red de Ciudades por la bicicleta (RCxB)"

La RCxB ha implementat un registre informatiu i voluntari de bicicletes BiciRegistre d'àmbit nacional. Aquest registre contempla les dades i característiques de la bicicleta així com imatges (fotografies) de la mateixa.

L'acte de registre de cada bicicleta consistirà en l'entrada a la pàgina web de BICIREGISTRE.es , l'emplenament de les dades i obligacions sol·licitades en la mateixa (dades personals, característiques de la bicicleta ...), la declaració responsable de propietat d'aquesta i el pagament del registre (directament a la RCxB) (accediu-hi amb el navegador Google Chrome).

Per validar el registre, l'usuari s'haurà de personar a l'Ajuntament i/o oficina designsada a aquest efecte. Identificat l'usuari amb la presentació del DNI o un altre document vàlid, es procedirà a comprovar al web el número de localitzador proporcionat en el registre que inclourà que la gestió de pagament s'ha efectuat.

El posterior marcatge de la bicicleta l'ha de fer l'usuari seguint les instruccions que inclou el kit que se li entregarà.

El registre utilitzarà un sistema de codis de control de cadascuna de les bicicletes inscrites senzill i únic per a tot el territori nacional, que garanteixi un correcte control de les bicicletes, tant dins com fora del territori nacional. La RCxB es compromet a realitzar les gestions oportunes amb la Direcció General de Trànsit i les forces i cossos de seguretat, amb altres països de l'entorn i amb associacions tant nacionals com internacionals lligades a la bicicleta, per afavorir que el Registre de Bicicletes d'Espanya sigui útil, conegut i acceptat dins i fora de les nostres fronteres.

Més informació» Informació de la "Red de Ciudades por la Bicicleta" (obrir amb Google Chrome)

Com es pot tramitar

Qui el pot demanar?

Qualsevol ciutadà o ciutadana que tingui una bicicleta, resident a Terrassa o que demostri algun tipus de vincle amb la ciutat (estudis, feina, familiar).

Preu

Un cop donat d'alta i abans de recollir el kit per la bicicleta, és obligatorii realitzar el pagament del kit. Té un cost de 7 euros, que cal pagar a través del web BICIREGISTRE.es ,

Termini legal de resolució i silenci administratiu

Immediat

No aplica

Servei responsable

Mobilitat
Av de les Glòries Catalanes, 3 (08223 Terrassa)
Telèfon: 937 397 000
mobilitat@terrassa.cat

Observacions

Desaparició de bicicleta
En el cas que a una persona usuària li robin la bicicleta, ha d'entrar al sistema i canviar l'estat de la seva bicicleta pel de "Desaparecida".
Quan la policia troba bicicletes registrades que han estat robades es busca a la Base de Dades entre els vehicles que figuren com a desapareguts, es marcarà com recuperada i es contactarà amb la persona propietària.

Informació actualitzada el dia 26-8-2019

La meva carpeta