Enviant dades d'identificaciˇ

Identificaciˇ en procÚs...

Espereu un moment: s'estan fent les comprovacions pertinents.

Si teniu problemes amb la identificaciˇ, consulteu les planes d'ajuda.


Tancar missatge

Enviant dades del trÓmit

S'estan enviant les dades...

Estem processant les dades del vostre trÓmit.

Si us plau, no tanqueu ni actualitzeu la pÓgina

Enviant dades del trÓmit

Estem signant el comprovant i registrant el vostre trÓmit

Estem signant i registrant el vostre trÓmit. Depenent dels documents aportats i el seu tamany aquest procÚs pot trigar una estona, no tanqueu ni actualitzeu la pÓgina.

Preparant la signatura

Generant document...

S'estÓ generant el document que s'haurÓ de signar.

Validant la signatura i enviant dades

Validant signatura...

Estem validant la signatura del document i registrant el vostre trÓmit.
 
Aquesta operaciˇ pot trigar uns segons...

ProcÚs de signatura en marxa.

Carregant applet per signatura digital...

ProcÚs de signatura en marxa.

Signant el document...

Errors detectats a les dades

Falta la segŘent informaciˇ obligat˛ria per omplir al formulari:

Fins que no arregleu aquests errors no podreu continuar al segŘent pas.

Tancar missatge

BiciRegistre


El BiciRegistre Ús un sistema de registre de bicicletes per promoure la seguretat de les persones usuÓries de bicicletes, permetent la dissuasiˇ i la conseqŘent reducciˇ dels robatoris i la disposiciˇ d'una eina per a la seva recuperaciˇ, tot aix˛ en benefici de l'˙s de la bicicleta com un projecte de la "Red de Ciudades por la bicicleta (RCxB)"

Les persones usuÓries de vehicles de mobilitat personal (VMP), majoritÓriament els patinets elŔctrics, tambÚ poden fer ˙s del BiciRegistre per registrar aquests vehicles.

La RCxB ha implementat un registre informatiu, voluntari i gratu´t de bicicletes (o VMP) d'Ómbit nacional. Aquest registre contÚ les dades i caracterÝstiques de la bicicleta (o VMP), aixÝ com imatges (fotografies) de la mateixa.

L'acte de registre de cada bicicleta (o VMP) consistirÓ en l'entrada a la pÓgina web de BICIREGISTRE, l'emplenament de les dades i obligacions solĚlicitades en la mateixa (dades personals, caracterÝstiques de la bicicleta (o VMP), etc.) i la declaraciˇ responsable de propietat d'aquesta.

Per a mÚs seguretat i per fer mÚs fÓcil la recuperaciˇ del vehicle en cas de robatori, Ús molt recomanable, identificar la bicicleta (o VMP) amb uns adhesius especials. L'adquisiciˇ d'aquest joc d'adhesius de marcatge tÚ un cost de 7 euros i el pagament es fa directament a la web.

Per obtenir el joc d'adhesius de marcatge adquirit, la persona solĚlicitant s'haurÓ de personar a una de les Oficines d'Atenciˇ Ciutadana (OAC). Un cop identificada la persona usuÓria amb la presentaciˇ del DNI o un altre document vÓlid, es procedirÓ a comprovar al web el n˙mero de localitzador proporcionat en el registre que inclourÓ que la gestiˇ de pagament s'ha efectuat.

La posterior colĚlocaciˇ dels adhesius i marcatge de la bicicleta (o VMP) l'ha de fer la persona usuÓria seguint les instruccions que inclou el joc que se li entregarÓ.

El registre utilitzarÓ un sistema de codis de control de cadascuna de les bicicletes (o VMPs) inscrites senzill i ˙nic per a tot el territori nacional, que garanteixi un correcte control de les bicicletes (o VMPs). La RCxB es compromet a realitzar les gestions oportunes amb la Direcciˇ General de TrÓnsit i les forces i cossos de seguretat, amb altres pa´sos de l'entorn i amb associacions tant nacionals com internacionals lligades a la bicicleta, per afavorir que el Registre de Bicicletes d'Espanya sigui ˙til, conegut i acceptat dins i fora de les nostres fronteres.

MÚs informaciˇInformaciˇ de la "Red de Ciudades por la Bicicleta"

Com es pot tramitar

Qui el pot demanar?

Qualsevol ciutadÓ o ciutadana que tingui una bicicleta (o VMP), resident a Terrassa o que tingui algun tipus de vincle amb la ciutat (estudis, feina, familiar).

Preu

El registre Ús gratu´t

L'adquisiciˇ opcional del joc d'adhesius de marcatge tÚ un cost de 7 euros i el pagament es fa directament a travÚs del web BICIREGISTRE,

En el sup˛sit que la gestiˇ del trÓmit impliqui un pagament, aquest pot fer-se un cop finalitzat el trÓmit, a travÚs de la pÓgina de pagament en lÝnia d'aquesta Seu electr˛nica amb targeta de crŔdit/dŔbit.

Termini legal de resoluciˇ i silenci administratiu

Immediat

No aplica

Servei responsable

Mobilitat
Av de les Gl˛ries Catalanes, 3 (08223 Terrassa)
TelŔfon: 937 397 000
mobilitat@terrassa.cat

Observacions

Desapariciˇ de bicicleta (o VMP)
En el cas que a una persona usuÓria li robin la bicicleta (o VMP), ha d'entrar al sistema i canviar l'estat de la seva bicicleta (o VMP) pel de "Desaparecida".
Quan la policia troba bicicletes (o VMPs) registrades que han estat robades, es busca a la base de dades entre els vehicles que figuren com a desapareguts, es marcarÓ com recuperada i es contactarÓ amb la persona propietÓria.

Informaciˇ actualitzada el dia 9-2-2023

La meva carpeta ciutadana