Enviant dades d'identificaciˇ

Identificaciˇ en procÚs...

Espereu un moment: s'estan fent les comprovacions pertinents.

Si teniu problemes amb la identificaciˇ, consulteu les planes d'ajuda.


Tancar missatge

Enviant dades del trÓmit

S'estan enviant les dades...

Estem processant les dades del vostre trÓmit.

Si us plau, no tanqueu ni actualitzeu la pÓgina

Enviant dades del trÓmit

Estem signant el comprovant i registrant el vostre trÓmit

Estem signant i registrant el vostre trÓmit. Depenent dels documents aportats i el seu tamany aquest procÚs pot trigar una estona, no tanqueu ni actualitzeu la pÓgina.

Preparant la signatura

Generant document...

S'estÓ generant el document que s'haurÓ de signar.

Validant la signatura i enviant dades

Validant signatura...

Estem validant la signatura del document i registrant el vostre trÓmit.
 
Aquesta operaciˇ pot trigar uns segons...

ProcÚs de signatura en marxa.

Carregant applet per signatura digital...

ProcÚs de signatura en marxa.

Signant el document...

Errors detectats a les dades

Falta la segŘent informaciˇ obligat˛ria per omplir al formulari:

Fins que no arregleu aquests errors no podreu continuar al segŘent pas.

Tancar missatge

Targeta d'aparcament "provisional" per a persones amb malalties d'extrema gravetat (TAP)


El Reial Decret 1056/2014, de 12 de desembre, a la seva disposiciˇ addicional 1a, estableix que per raons humanitÓries i excepcionals, les persones que presentin mobilitat redu´da a causa d'una malaltia d'extrema gravetat que suposi una reducciˇ substancial de l'esperanša de vida, podran obtenir temporalment una targeta d'aparcament provisional que confereix les facilitats d'estacionament de la targeta d'aparcament per a persones amb discapacitat i mobilitat redu´da que s'estableix en el Decret 97/2002, de 5 de marš.

Procediment a seguir

La persona interessada ha de solĚlicitar la targeta provisional d'aparcament segons model d'imprŔs normalitzat de solĚlicitud (*) a l'˛rgan competent que atorga les targetes d'aparcament ordinÓries per a persones amb discapacitat (ens locals), acompanyant-la de l'Informe mŔdic necessari emŔs pel Servei p˙blic de Salut (**) per a l'acreditaciˇ dels requisits per a la targeta d'aparcament provisional.

a) L'ens local enviarÓ com mÚs aviat millor (preferiblement en un termini inferior a 7 dies) la informaciˇ mŔdica a l'Equip de Valoraciˇ i Orientaciˇ (EVO) del Centre d'Atenciˇ a Persones amb Discapacitat (CAD) corresponent per zona.

b) El CAD prioritzarÓ la resposta de validaciˇ en el termini mÓxim de 10 dies hÓbils, segons un model normalitzat, i sense perjudici que es pugui demanar informaciˇ complementÓria per resoldre la peticiˇ en cas de dubtes.

c) Un cop l'ens local tingui la validaciˇ positiva de l'EVO, atorgarÓ una targeta d'aparcament provisional a nom de la persona interessada, de la modalitat titular no conductor, i amb vigŔncia no superior a un any. Si la valoraciˇ Ús negativa, no s'atorgarÓ la targeta.

Com es pot tramitar

Presencialment

Qui el pot demanar?

Persones empadronades a Terrassa, que presentin mobilitat redu´da, encara que no hagi estat dictaminada oficialment a causa d'una malaltia o patologia d'extrema gravetat que li suposi fefaentment una reducciˇ substancial de l'esperanša de vida que es consideri normal per a la seva edat i altres condicions personals, i que raonablement no permeti tramitar en temps la solĚlicitud ordinÓria de targeta d'aparcament.

Documentaciˇ que cal presentar

En el cas d'actuar en representaciˇ legal de la persona solĚlicitant, s'ha de presentar la documentaciˇ acreditativa.

Per realitzar qualsevol gestiˇ en l'atenciˇ presencial Ús necessari presentar el document d'identitat.

Preu

Sense cost

En el sup˛sit que la gestiˇ del trÓmit impliqui un pagament, aquest pot fer-se un cop finalitzat el trÓmit, a travÚs de la pÓgina de pagament en lÝnia d'aquesta Seu electr˛nica amb targeta de crŔdit/dŔbit.

CompromÝs en el termini de resoluciˇ

21 dies pel llurament de la targeta a la persona interessada

El termini de resoluciˇ comenša a comptar a partir de la data de presentaciˇ de la instÓncia i sempre que s'hagi presentat tota la documentaciˇ requerida.

Termini legal de resoluciˇ i silenci administratiu

3 mesos.

Finalitzat el termini de resoluciˇ, l'efecte del silenci administratiu Ús el segŘent:
Negatiu

Impresos

Servei responsable

Oficina de Capacitats Diverses i Accessibilitat
Ca de Torres GarcÝa, 33 4 (08221 Terrassa)
TelŔfon: 937 315 982
oficina.capacitatsdiverses@terrassa.cat

Observacions

Cal tenir en compte que:
1. Si la persona interessada ja disposa del grau de discapacitat reconegut des de fa temps per˛ no supera el barem de mobilitat i pot ser susceptible de tenir la targeta d'aparcament provisional, cal seguir el circuit de targeta provisional (TAP).
2. Si la persona interessada tÚ una valoraciˇ del grau de discapacitat en trÓmit, cal que l'ens local es posi en contacte amb el CAD corresponent per saber la data de visita i valoraciˇ aproximats, als efectes de no duplicar les peticions de targetes.

Informaciˇ actualitzada el dia 12-7-2016

La meva carpeta ciutadana