Enviant dades d'identificaciˇ

Identificaciˇ en procÚs...

Espereu un moment: s'estan fent les comprovacions pertinents.

Si teniu problemes amb la identificaciˇ, consulteu les planes d'ajuda.


Tancar missatge

Enviant dades del trÓmit

S'estan enviant les dades...

Estem processant les dades del vostre trÓmit.

Si us plau, no tanqueu ni actualitzeu la pÓgina

Enviant dades del trÓmit

Estem signant el comprovant i registrant el vostre trÓmit

Estem signant i registrant el vostre trÓmit. Depenent dels documents aportats i el seu tamany aquest procÚs pot trigar una estona, no tanqueu ni actualitzeu la pÓgina.

Preparant la signatura

Generant document...

S'estÓ generant el document que s'haurÓ de signar.

Validant la signatura i enviant dades

Validant signatura...

Estem validant la signatura del document i registrant el vostre trÓmit.
 
Aquesta operaciˇ pot trigar uns segons...

ProcÚs de signatura en marxa.

Carregant applet per signatura digital...

ProcÚs de signatura en marxa.

Signant el document...

Errors detectats a les dades

Falta la segŘent informaciˇ obligat˛ria per omplir al formulari:

Fins que no arregleu aquests errors no podreu continuar al segŘent pas.

Tancar missatge

Autoritzaciˇ temporal per accedir amb vehicle a zones de circulaciˇ restringida i Órees de vianants


Autoritzaciˇ temporal


Amb aquest trÓmit es podrÓ solĚlicitar l'accÚs temporal a les zones de circulaciˇ restringida de la ciutat. Podran fer-ho totes les persones interessades que necessitin accedir-hi temporalment per alguns dels segŘents motius:

 • Per motius d'emergŔncia, obres, mudanša, vehicles que excedeixen del tonatge permŔs, trasllat de persones malaltes amb domicili a unes de les zones amb restriccions, acompanyament de persones usuÓries de residŔncies ubicades dins de les zones restringides, vehicles que siguin condu´ts i/o ocupats per persones amb mobilitat redu´da i titulars de targeta acreditativa d'aquesta condiciˇ, persones que hagin excedit del mÓxim d'autoritzacions permanents, organitzaciˇ d'esdeveniments socials, culturals i esportius si s'escau, aixÝ com d'altres motius que justifiquin aquesta necessitat d'accedir en vehicle.

  En el cas de solĚlicitar fer una mudanša Ús necessari, prŔviament, obtenir el permÝs per a la realitzaciˇ d'aquesta. La solĚlicitud es fa mitjanšant el trÓmit d'Autoritzaciˇ per a tall de carrer. Una vegada obtingut el permÝs, podreu tramitar l'accÚs temporal a les noves Órees de vianants o zones de circulaciˇ restringida.

 • Persones amb malaltia o discapacitat temporal: quan a la persona solĚlicitant se li ha diagnosticat una malaltia o te una discapacitat temporal que li dificulta la mobilitat i s'ha de desplašar en vehicle privat. El servei responsable podrÓ reclamar, en qualsevol moment, informes mŔdics justificatius en cas de considerar-ho necessari.

 • TambÚ es podrÓ solĚlicitar amb posterioritat de fins a 48h desprÚs d'haver accedit a la zona restringida, per causes justificades com les emergŔncies mŔdiques d'un familiar.
 • Si es necessita un comandament, es farÓ el prÚstec. Quan finalitzi l'autoritzaciˇ, el comandament haurÓ de ser retornat en les mateixes condicions en les quŔ s'ha prestat. Si es retorna en mal estat o no funciona, s'haurÓ de pagar la taxa corresponent.

  L'Ajuntament atorgarÓ una targeta temporal identificativa que permetrÓ circular per la zona de circulaciˇ restringida solĚlicitada en el perÝode autoritzat. Sˇn acreditacions intransferibles i assignades a un vehicle.

  Important: Aquest trÓmit no suposa l'autoritzaciˇ d'accÚs a la Zona de Baixes Emissions (ZBE), el qual encara no estÓ disponible. L'autoritzaciˇ d'accÚs a la ZBE es posarÓ en funcionament un cop entri en vigor l'Ordenanša per la qual es fixen els criteris d'accÚs, circulaciˇ i estacionament de vehicles a la Zona de Baixes Emissions de Terrassa.

  Com es pot tramitar

  Qui el pot demanar?

  Les persones fÝsiques o jurÝdiques afectades.

  Documentaciˇ que cal presentar

  En el cas d'actuar en representaciˇ legal de la persona solĚlicitant, s'ha de presentar la documentaciˇ acreditativa.

  Per realitzar qualsevol gestiˇ en l'atenciˇ presencial Ús necessari presentar el document d'identitat.

  Preu

  Gestiˇ gratu´ta

  En el sup˛sit que la gestiˇ del trÓmit impliqui un pagament, aquest pot fer-se un cop finalitzat el trÓmit, a travÚs de la pÓgina de pagament en lÝnia d'aquesta Seu electr˛nica amb targeta de crŔdit/dŔbit.

  Servei responsable

  Mobilitat
  Av de les Gl˛ries Catalanes, 3 (08223 Terrassa)
  TelŔfon: 937 397 000
  mobilitat@terrassa.cat

  Informaciˇ actualitzada el dia 23-1-2024

  La meva carpeta ciutadana