Enviant dades d'identificaciˇ

Identificaciˇ en procÚs...

Espereu un moment: s'estan fent les comprovacions pertinents.

Si teniu problemes amb la identificaciˇ, consulteu les planes d'ajuda.


Tancar missatge

Enviant dades del trÓmit

S'estan enviant les dades...

Estem processant les dades del vostre trÓmit.

Si us plau, no tanqueu ni actualitzeu la pÓgina

Enviant dades del trÓmit

Estem signant el comprovant i registrant el vostre trÓmit

Estem signant i registrant el vostre trÓmit. Depenent dels documents aportats i el seu tamany aquest procÚs pot trigar una estona, no tanqueu ni actualitzeu la pÓgina.

Preparant la signatura

Generant document...

S'estÓ generant el document que s'haurÓ de signar.

Validant la signatura i enviant dades

Validant signatura...

Estem validant la signatura del document i registrant el vostre trÓmit.
 
Aquesta operaciˇ pot trigar uns segons...

ProcÚs de signatura en marxa.

Carregant applet per signatura digital...

ProcÚs de signatura en marxa.

Signant el document...

Errors detectats a les dades

Falta la segŘent informaciˇ obligat˛ria per omplir al formulari:

Fins que no arregleu aquests errors no podreu continuar al segŘent pas.

Tancar missatge

Zona de cÓrrega i descÓrrega per obres


SolĚlicitud d'autoritzaciˇ per a l'establiment d'una reserva temporal d'estacionament de vehicles amb la finalitat de facilitar les maniobres de cÓrrega i descÓrrega de materials d'obra i similars. Es tracta d'autoritzar a particulars i empreses constructores l'˙s privatiu d'un tram de calšada, sempre i quan les obres que es realitzin hagin obtingut la preceptiva llicŔncia municipal.

Previ informe favorable del Servei de Mobilitat, la GerŔncia Municipal d'Urbanisme autoritza l'establiment de zona de cÓrrega i descÓrrega en un tram de carrer, per un temps (mesos) i una llargada (metres lineals) determinats, seguint criteris tŔcnics. La durada mÝnima de la zona de cÓrrega i descÓrrega Ús de tres mesos.

Pr˛rroga
Totes les autoritzacions de zona de cÓrrega i descÓrrega es prorroguen automÓticament fins que el/la titular de l'autoritzaciˇ comunica formalment la ren˙ncia a l'˙s de la reserva d'estacionament. Tanmateix, el/la titular de l'autoritzaciˇ pot solĚlicitar formalment pr˛rroga amb un mÝnim de 15 dies d'antelaciˇ al venciment de la reserva d'estacionament.

Les pr˛rrogues s'atorguen per perÝodes de tres mesos o pel perÝode addicional solĚlicitat, sempre i quan el seu termini no depassi al del venciment d'execuciˇ de l'obra, establert a la llicŔncia d'obres corresponent.

Ren˙ncia
El/La titular de l'autoritzaciˇ ha de comunicar formalment a l'Ajuntament la seva ren˙ncia a fer ˙s de la reserva d'estacionament, havent procedit a la retirada de les plaques de senyalitzaciˇ que la delimitaven, i havent reposat correctament la vorera.

Els motius de la ren˙ncia poden ser diversos: per finalitzaciˇ o aturada de les obres, per innecessarietat de la reserva, per venciment del perÝode autoritzat, etc.

MÚs informaciˇ


Com es pot tramitar

Qui el pot demanar?

SolĚlicitud
Promotors d'obres (particulars i empreses constructores) que executin obres i que hagin obtingut la preceptiva llicŔncia municipal.

Pr˛rroga i ren˙ncia
El/La titular de l'autoritzaciˇ de zona de reserva d'estacionament per a la cÓrrega i descÓrrega per obres.

Documentaciˇ que cal presentar

En el cas d'actuar com a representant de persona jurÝdica:

En el cas d'actuar en representaciˇ legal de la persona solĚlicitant, s'ha de presentar la documentaciˇ acreditativa.

Per realitzar qualsevol gestiˇ en l'atenciˇ presencial Ús necessari presentar el document d'identitat.

Preu

Taxa 2024: 330,17 per cada 10 ml o fracciˇ de calšada afectada, i per un perÝode de 3 mesos o fracciˇ (art. 7.3 de l'Ordenanša Fiscal 3.7)

El pagament de la taxa s'efectua un cop resolta l'autoritzaciˇ/pr˛rroga, via liquidaciˇ municipal.

En el sup˛sit que la gestiˇ del trÓmit impliqui un pagament, aquest pot fer-se un cop finalitzat el trÓmit, a travÚs de la pÓgina de pagament en lÝnia d'aquesta Seu electr˛nica amb targeta de crŔdit/dŔbit.

CompromÝs en el termini de resoluciˇ

1 mes

El termini de resoluciˇ comenša a comptar a partir de la data de presentaciˇ de la instÓncia i sempre que s'hagi presentat tota la documentaciˇ requerida.

Termini legal de resoluciˇ i silenci administratiu

3 mesos.

Finalitzat el termini de resoluciˇ, l'efecte del silenci administratiu Ús el segŘent:
Negatiiu

Impresos

Servei responsable

Serveis d'Urbanisme
Ca del PantÓ, 20 2 (08221 Terrassa)
TelŔfon: 937 336 900
urbanisme.oficinaadministrativa@terrassa.cat

Observacions

  1. La reserva d'estacionament Ús pels dies laborables, de 8 a 18 hores.
  2. La senyalitzaciˇ de la zona va a cÓrrec del/de la solĚlicitant, i s'ha d'ajustar a les instruccions dels serveis tŔcnics.
  3. Cal enganxar a les plaques complementÓries metÓlĚliques (40x20 cm) les etiquetes que acrediten l'obtenciˇ d'autoritzaciˇ i que es lliuren juntament amb la notificaciˇ de l'autoritzaciˇ o de la pr˛rroga.
  4. S'ha de comunicar al Servei de Mobilitat la data i hora de colĚlocaciˇ de la senyalitzaciˇ (e-mail: transit@terrassa.cat - telŔfon: 93 780 55 55).
  5. En cas que hi hagin vehicles particulars ocupant la zona, nomÚs podran ser retirats per la grua municipal transcorregudes 48 h des de la instalĚlaciˇ dels senyals corresponents.
  6. En cas que la zona autoritzada afecti estacionament/s en zona blava, el/la solĚlicitant ha de repintar les lÝnies delimitadores amb pintura negra.
  7. En cap cas la zona de cÓrrega i descÓrrega pot estar ocupada per materials de construcciˇ, ni Ússer utilitzada per l'estacionament de vehicles del personal de l'obra.
  8. El perÝode d'autoritzaciˇ no superarÓ mai el venciment d'execuciˇ de les obres.
  9. Finalitzades les obres o el perÝode d'autoritzaciˇ, el/la solĚlicitant ha de retirar la senyalitzaciˇ i reposar correctament la vorera, i acreditar-ho mitjanšant fotografies adjuntes a la ren˙ncia.

Informaciˇ actualitzada el dia 8-4-2024

La meva carpeta ciutadana